sâmbătă, 23 aprilie 2016

Romania a fost descalificata de la Eurovision 2016: Este regretabil ca suntem fortati sa facem asta

Televiziunea Română (TVR) a fost retrasă dintre membrii EBU (European Broadcasting Union) din cauza datoriilor acumulate încă din 2007, a anunţat, vineri, EBU pe site-ul oficial, una dintre consecinţe fiind eliminarea din competiţia muzicală Eurovision.

Astfel, TVR nu va mai putea participa la Eurovision Song Contest 2016, care va avea loc in luna mai - se anunta vineri pe site-ul eurovision.tv.

"Este regretabil ca suntem fortati sa facem asta. Suntem dezamagiti ca toate incercarile noastre de a rezolva aceasta problema nu au primit un raspuns din partea guvernului Romaniei. In ultimele saptamani, EBU a luat act ca Ministerul Finantelor a sugerat TVR ca poate intra in procedura de insolventa, fapt care poate duce la o retructurare profunda a radiodifuzorului. EBU este o asociatie non-profit, care reprezinta 73 de de posturi publice din 56 de tari. Gradul de indatorare a TVR a continuat sa puna in pericol stabilitatea financiara a EBU“, a declarat Ingrid Delentre, directorul general EBU.


Read more: http://stirile.rol.ro/romania-a-fost-descalificata-de-la-eurovision-2016-este-regretabil-ca-suntem-fortati-sa-facem-asta-973711.html#ixzz46dKbkZwP

Niciun comentariu: