joi, 21 aprilie 2016

Raza de lumina


  Pentru noi, este doar o secventa pe care o putem vedea aproape zilnic. Pentru altii, insa poate este doar sfarsitul unei amintiri, in care lumina a ramas doar o amintire,  peste care s-a asternut....intunericul. 


  " Nu trebuie sa vezi ca sa ajungi departe" este logo-ul Centrului de zi pentru Nevazatori - Raza de Lumina - , institutie care functioneaza in subordinea Consiliului Judetean Brasov.
Astazi, persoanele din Centru au aflat de cate ori este mai mare suprafata  Australiei, raportat la suprafata Romaniei de la o voluntara, Monica Neesham,  venita tocmai din Tara Cangurilor ( ....fara legatura cu Concursul Cangurul !).

  Echipa Centrului, desi, o mana de oameni dedicati muncii cu persoanele nevazatoare si nu numai- fiindca din discutiile purtate cu ei, lipsa vederii, este la unii dintre cei care frecventeaza centrul, cea  mai mica problema - reuseste sa le aduca zambetul pe buze, chiar daca este doar pentru cateva momente.


  Condamnati la intuneric, marginalizati de o societate greu incercata de criza sistemica generalizata, in privirea lor, lipsita de cele mai multe ori de caldura sau raceala unei stari sufletesti, incerci sa identifici - speranta. .....si de cele mai multe ori, reusesti!





Centrul de zi pentru nevazatori RAZA DE LUMINA, Brasov
http://www.centrunevazatori.ro/
https://www.facebook.com/raza.lumina.ro
tel/fax: +40268516651
+40268478328

sigla si bannerul centrului pentru nevazatori

Niciun comentariu: