joi, 9 aprilie 2020

Rezumat Corona, Q de Fortunat Reiser

Rezumat: 

SARS-CoV-2, virusul nou de Corona din China, se raspandeste in intreaga lume si cauzeaza o rata de infectare uriasa in afara Chinei si Asiei, in ciuda frecventei actuale scazute a deceselor. In prezent circula patru virusi corona comuni, provocand milioane de cazuri de infectie, in intreaga lume. Acest articol compara incidenta si ratele mortalitatii acestor patru virusi corona comuni cu cei ai SARS-CoV-2 din tarile OCDE. Aceasta, concluzioneaza ca problema SARS-CoV-2 va fi probabil supraestimata, intrucat 2,6 milioane de persoane mor in fiecare an din cauza infectiilor respiratorii, in comparatie cu mai putin de patru mii de decese in SARS-CoV-2 in momentul scrierii acestui articol. 


Yanis Roussel , Audrey Giraud-Gatineau , Marie-Thérèse Jimeno , Jean-Marc Rolain , Christine Zandotti , Philippe Colson , Didier Raoult , SARS-CoV-2: fear versus data, International Journal of Antimicrobial Agents (2020), doi:


https://doi.org/10.1016/j.ijantimicag.2020.105947


Exista si alte riscuri ale „pandemiei“: 

Eu cred ca, avand in vedere posibilele efecte secundare ale interventiilor bazate pe controlul bolilor, este necesar ca autoritatile din domeniul sanatatii din Europa sa inregistreze statistici, cum a evoluat numarul de indicatori de sanatate in fiecare stat membru de la inceputul anului 2020: 


Numarul de tentative de sinucidere

Numarul de sinucideri
Numarul interventiilor in situatii de criza necesare in caz de boala mintala
Numarul de cazuri inregistrate de violenta domestica
Numarul de victime ale fricii si ale lipsei de personal in institutiile respective



As dori sa rezum din nou opinia mea profesionala aici: 
Actionati in mod rational si solidar!


Evaluarea starii de sanatate:

Nu exista date valide si nicio dovada a unor amenintari exceptionale la adresa sanatatii. 


Faptele necontestate sunt urmatoarele: 


Statisticile oficiale privind mortalitatea indica curbe normale.


Incidenta bolilor respiratorii acute scade, ca in fiecare aprilie.


Anomaliile regionale nu pot fi explicate prin virusul, ci prin riscuri suplimentare locale.


„Gripa sezoniera“ continua ca intotdeuna, in care se incadreaza si virusii Corona.


Virusii Corona, de gripa si alti virusi trebuie sa se schimbe permanent.


De aceea, virusii noi sunt normali.


In cazul bolilor respiratorii grave, sunt prezenti mai multi agenti patogeni in acelasi timp.


Copiii, adolescentii si adultii sunt, de asemenea, mult mai bolnavi de gripa acum decat prin CoV.




Cat despre valabilitatea si utilizarea testelor PCR:

Testele utilizate nu au fost validate oficial, ci au fost aprobate doar de institutiile care coopereaza unele cu celelalte.

Valabilitatea numeroaselor teste cu „acreditare speciala“ este foarte dubioasa.


Testele sunt adesea aplicate selectiv (Wuhan si Italia), de exemplu, la persoane deja grav bolnave si de aceea, apoi sunt inutilizabile pentru evaluarea riscului unei boli.


Virusii SARS sunt de asemenea raspanditi in Europa de ani de zile si in prezent sunt testati peste tot.


In ceea ce priveste riscurile suplimentare de evaluare eronata: 


Si in Italia, fara teste noi, se va observa problema anuala a sezonului gripei: 


Subaprovizionare, o populatie batrana, multe decese cauzate de infectii in spitale, locuri inguste si suprapopulate, lipsa de personal si rezistenta ridicata la antibiotice. Un test pozitiv de SARS-2-CoV este in mare parte doar un efect secundar. Gripa, de exemplu, continua sa fie mult mai periculoasa pentru pacientii slabiti, dar este rareori observata. 



Doctor Wodarg a alcatuit o multime de informatii si opinii stiintifice despre virusul pe pagina sa. 



In contextul acestei pandemii, mass-media a utilizat material filmat din Italia pentru a declansa panica la New York. Astfel de practici sunt inacceptabile in special acuma, din pricina crizei politice, economice si sociale, cand milioane de oameni sunt vulnerabili si pot fi afectati psihic si psihosomatic. 


In plus, presa mainstream a difuzat inregistrari organizate ale unor presupuse cozi in afara terapiei intensive a Spitalului Elmhurst din Queens in New York pentru a crea panica. Localnicii observa si filmeaza spitalul din interior si din exterior pentru a demonstra ca totul este normal. Faptul ca astfel de metode periculoase de propaganda au loc si in Europa, a fost dezvaluita recent de un cetatean suspicios din München, cand ea insasi a dorit sa verifice rapoartele despre presupusele spitale supraincarcate. 


La 3 aprilie, a fost raportat faptul ca un cetatean britanic a fost condamnat la trei luni de inchisoare tocmai pentru ca a descoperit frauda evidenta, a documentat-o cu o camera si a partajat-o pe Facebook. 


Este chiar mai absurd, pentru ca pe 5 aprilie o revista germana a raportat pe un document intern al Ministerului de interne, care recomanda sa inspaimante pe germanii cu Corona. Documentul de 17 de pagini descrie o strategie extrem de cruda, care are ca scop declansarea temerilor noastre primale cu trucuri psihologice: „Sufocarea este o teama primordiala pentru toata lumea.“, se scrie in documentul de strategie...



Nota: Exista, desigur, persoane care sufera de boli respiratorii si se tem. Exista spitale care sunt de fapt supraincarcate, dar aceste conditii au fost determinate in mod specific de acest alarmism criminal. 


Ce se planuieste in prezent?

Atunci cand mass-media raspandeste minciuni, experienta a aratat ca exista intotdeuna o anumita agenda ascunsa in spatele lor. 

Armele de distrugere in masa din Irak au fost, dupa cum stim cu totii, razboaie pentru resurse si obiective geopolitice. De data aceasta, suspiciunea este evidenta ca aceasta este punerea in aplicare a unor tehnologii de supraveghere monstruoase. 
Si apeluri la vaccinarea universala sunt, de asemenea, din ce in ce mai puternice, atat din partea marilor investitori precum Bill Gates, cat si din partea persoanelor speriate, care au cedat panicii mediale. Mai mult, nu putem exclude posibilitatea ca criza actuala a fost pusa in scena ca razboi economic pentru a distruge sistemul occidental complet, mai ales pentru ca Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general interimar al OMS-ului, a fost un membru de rang inalt al Comitetului Central al Frontului Popular pentru eliberarea poporului din Ethiopia „Tigray People’s Liberation Front“, un grup politic etno-fascist brutal si corupt, care este in mare parte vinovat de incalcari grave ale drepturilor omului si de crime impotriva umanitatii in Ethiopia. 
Aceasta legatura interesanta ar putea explica si cauza pentru care fortele economice cu adevarat liberale se pozitioneaza tot mai mult impotriva masurilor excesive si anti-economice in contextul virusului corona. 


Exista un plan in spatele planului?

Toti cei care au urmat campania lui Donald Trump si activitatea sa in calitate de presedinte al SUA, ar fi trebuit sa observe ca el a confirmat in mod repetat – uneori criptat si uneori explicit – miscarea Q. 

In ultima vreme, aceasta simbioza a devenit atat de evidenta incat asa-numita miscare Q este denuntata din ce in ce mai mult in mass-media de curentul principal si pe Wikipedia, care o caracterizeaza drept „dreptista extrema“. 
Q a acuzat, printre altele, numerosi actori la Hollywood, politicieni si inalti oficiali ca sunt implicati intr-o retea internationala de trafic de copii in scopul exploatarii sexuale. 
Desi mass-media a reusit sa musamalizeze scandalul Pizzagate ca o teorie de conspiratie pura, este foarte probabil ca tocmai acesta a dus la o situatie in care, contrar tuturor asteptarilor, nu Hillary, ci Donald Trump a castigat ultima campanie electorala americana. 
Cel mai tarziu dupa izbucnirea scandalului Epstein, existenta unor retele internationale de trafic de copii nu mai poate fi negata in mod credibil. Qanon anuntase aceste evolutii inca de la inceput, promitand ca mlastina va fi golita de administratia lui Donald Trump. 
Daca doriti sa aflati mai multe despre aceasta miscare, puteti viziona acest filmulet foarte concis: 

https://www.youtube.com/watch?v=KVeDKuHPDK8



Eliberarea copiilor de sub ghearale satanistilor

Din momentul in care actorul prominent Tom Hanks a fost, evident, arestat, stirile s-au inmultit. 

Faptul ca presa minciunoasa incearca sa mentina apararentele cu fotografii retusate, vorbeste de la sine. 

O anecdota importanta: Ted Gunderson, fostul sef al FBI din Los Angeles, si-a continuat serviciul public dupa pensionarea pentru a expune ticalosii din cadrul administratiei SUA. El a aflat despre o organizatie care foloseste institutii de stat pentru a proteja operatiuni criminale. 

Ceea ce este deosebit de izbitor, este faptul ca intr-adevar, el a raportat despre o retea pedofila internationala, mentionand sistemele tunelurilor secrete care, printre altele, au dus la gradinite de copii si au jucat un rol central in rapirea copiilor. Investigatia sa privata este acum mai actuala ca nidiodata. 
In anul 2011, Gunderson a murit in imprejurari obscure si pare sa faca parte din acea lunga lista de patrioti care au murit luptandu-se pentru adevar. 


Ultimele rapoarte privind eliberarea copiilor

In iulie 2019, a fost publicat un articol intitulat Armata se pregateste sa intre in subteran. Rapoarte similare au fost intocmite in februarie 2019 in revista Military Times. Saptamana trecuta, de asemenea, postul de televiziune Fox a raportat modul in care unitatile speciale pregatesc operatiunile in buncare. Ieri, in contextul conferintei COVID-19, o jurnalista tanara a intrebat daca SUA in prezent face pregatiri masive pentru combatarea traficantilor de droguri. Trump a confirmat si a adaugat ca se lupta si impotriva altor crime. 

A declarat ca a luat masuri dure impotriva traficantilor de oameni si ca a vazut lucruri ingrozitoare. Este o chestiune de a salva femei si copii rapiti. 

Pe 2 aprilie, jurnalistul de investigatii Oliver Janich a facut senzatie cand a lansat un filmulet cu cantaretul german crestin Xavier Naidoo, in care acesta a informat in lacrimi despre abuzurile ritualistice in detrimentul copiilor si cerandu-le oamenilor sa se intrebe despre adrenocrom, un compus chimic produs prin oxidarea adrenalinei cand pedofilii isi tortureaza victimele lor si le beau sangele....


Desi subiectul este extrem de trist, lacrimile lui Xavier nu au fost cauzate de durere, ci de bucurie, pentru ca a auzit o presupusa marturie care informeaza despre eliberarea copiilor din Parcul Central in New York. Persoana respectiva a povestit despre o prietena a mamei sale, care lucreaza intr-un spital militar mobil din Parcul Central si care a confirmat ca in prezent se cauta nenumerati copii. Cel de-al doilea vorbitor confirma ca ii s-a spus acelasi lucru si ca unii dintre copii erau intr-o stare proasta. 


Cu toate acestea, desi aceste marturii sunt secundare, exista diverse rapoarte in favoarea unei astfel de eliberari. La inceputul lunii aprilie, revista Forbes a confirmat ca o astfel de unitate este activa in Parcul Central. In anul 2016, a fost confirmata existenta unui tunel secret sub Parcul Central. Astfel de sisteme de tuneluri secrete nu sunt neobisnuite si ofera satanistilor un loc optim de ascundere pentru a se angaja in trafic de droguri si de persoane. 


Pe 3 aprilie, a fost anuntat ca sume istorice de bani au fost alocate combaterii traficului de persoane. „Ministerul de Justitie se afla in avangarda luptei impotriva acestei crime insidioase. OJP ofera subventii istorice pentru a garanta ca comunitatile noastre au acces la solutii inovatoare si diverse.“


De cateva zile, retelele sociale au aratat nenumerate imagini ale copiilor ingrijite de armata. Unii sunt inca bebelusi, iar altii par desfigurati. 


De asemenea, trebuie mentionat faptul ca in prezent, doua nave spitalicesti sunt stationate atat la New York, cat si in Los Angeles, care nu vor fi utilizate din cauza presupusei pandemii corona. 


Discursurile lui Donald Trump au fost ambigue de la inceputul crizei corona si sugerezea ca, in prezent, se lupta la un al doilea front. Un exemplu interesant este un  tweet simplu din 3 aprilie 2020:


„Astazi am lovit puternic pe firma 3M dupa ce am vazut ce faceau cu mastile lor. „Legea P“ peste tot. O mare surpriza pentru multi din guvern, in legatura cu ce au facut – va trebui sa plateasca un pret mare!“


Ambiguitate: 3M este titularul de brevet unui proces de preparare a adrenocromului si in special, de preparare a adrenocromului de inalta calitate prin oxidarea adrenalinei. In plus, Trump nu scrie pentru prima data „P Act“ in loc de D.P. Act („Defence Production Act“). Eroarea este atat de neobisnuita, incat chiar si revista de stanga, Vox a raportat-o. Daca Trump s-a referit la „Patriot Act“, care ar da tweet-ului sau un sens complet diferit, deoarece controversatul „Patriot Act“ a extins catalogul de crime care pot fi clasificate drept terorism prin rapire. In plus, conditiile pentru pedeapsa cu moartea in cazul terorismului au fost relaxate extrem de mult. 


Nota: Lista acestor ambiguitati este lunga si cu siguranta ar depasi domeniul de aplicare al acestui articol. 



Seismografele indica explozii subterane

Pe 5 aprilie, mai multi adepti ai miscarii Q atenti au partajat capturi de ecran ale unei aplicatii de radar, care a aratat clar un model de demolare. Se asteapta ca demolarea sistemelor de tunel cu arie larga sa fie extinsa. 



Radarul prezinta traiectorii de zbor neobisnuite

Pe 2 aprilie, un prieten de pe Facebook a partajat inregistrari de radar aerian straine, care au aratat un model de bucla distinct. Este de asteptat sa se efectueze o cautare pe scara larga pentru sistemele de pesteri secrete. 


Nota: In ultimele zile, o multime de rapoarte au fost partajate cu privire la retele sociale, aratand atat modele de zbor ciudate, cat si modele explozive din intreaga lume. Studiul geologic al Statelor Unite confirma faptul ca in momentul de fata in California se petrec vibratii puternice. Intensitatea scazuta a vibratiilor este tipica exploziilor. Cu toate acestea, deoarece cutremure nu sunt neobisnuite in California, nu poate fi exclus ca sunt naturale. 



Perspectiva

David Wilcock, un pionier al miscarii adevarului, recent a aruncat o mica bomba cand a anuntat ca satanistii vor fi arestati pana la sfarsitul Pastelui. El s-a bazat pe patru surse diferite ale guvernului care i-ar fi confirmat ca in timpul arestarilor se va opri internetul si telefonul pentru a informa publicul larg cu privire la evenimentele reale din lume in cadrul unei campanii de informare de trei zile cu un film documentar de opt ore. 

De asemenea, el a confirmat explicit ca ii s-a acordat permisiunea de a informa. 


https://www.youtube.com/watch?v=vQwfbEmGlzQ

De-a lungul deceniilor, Wilcock s-a dovedit a fi o sursa de incredere si, la acea vreme, a raportat, de asemenea, pe larg, despre scandalul Pizzagate. De asemenea, el este unul dintre cei care au relatat despre alianta „palariilor albe“ in armata americana in spatele lui Donald Trump inainte de primele informatii de Q. 

Exista multe dovezi care sugereaza ca anuntul sau destul de indraznet este corect. 


Concluzia

Pretinsa pandemie de Corona va fi probabil ultimul atac disperat la adresa libertatii noastre date de Dumnezeu. 

Dar aceasta a avut un efect nedorit, pentru ca, prin blocarile globale, puterile din spate si-au sapat literalmente propria groapa. 
In locul unui guvern mondial totalitar, descoperirea oficiala a celor mai negre secrete, eliberarea copiilor si arestarea in masa a asa-numitei elite mondiale sunt acum iminente. 


Articol realizat de Fortunat Reiser, sociolg elvetian si voluntar  la A.O.N.G.T.R.

Niciun comentariu: