miercuri, 8 aprilie 2020

"Corona, Q, eliberarea copiilor rapiti si arestarea pedofililor" de Fortunat Reiser


Corona, Q, eliberarea copiilor rapiti si arestarea pedofililor
de Fortunat Reiser

Dintr-un articol al lui Jan Walter, un „truther“ din Elvetia.


          Trutheri“ sunt cei care cred ca guvernul sau o agentie puternica conspira pentru a ascunde adevarul despre rolul sau intr-un eveniment cum ar fi un asasinat sau un act de terorism, cum ar fi atacurile din 9/11.

          Walter a publicat un interviu cu Wolfgang Wodarg, un medic german, specialist pulmonar experimentat  si expert in epidemii . A lucrat multi ani in academiile de sanatate publica si medicina ocupationala.

          In faza intitiala a pandemiei COVID-19 din Germania, el a criticat, printre altele, masurile de carantina si  interdictiile, ca fiind masuri de cercetare -  in cadrul unui program difuzat la ZDF -  si a explicat ca epidemiile cu coronavisuri au loc in fiecare an si nu necesita masuri speciale de protectie sau teste.
          Rezultatele pozitive ale corona nu au importanta clinica.
          Wodarg a apreciat ca raspunsul autoritatilor sanitare la pandemie si recomandarile ale Organizatie Mondiale de Sanatate (OMS/WHO) si  mai tarziu, ale Institutului Robert Koch a fost exagerat si motivat prin interese particulare ascunse si a descris aceste institutii ca fiind prea adesea corupte de interesele economice si/sau politice secundare.

          In alte articole si filmulete, Wodarg a facut referire la un studiu scotian publicat in PNAS, un jurnal stiintific multidisciplinar revizuit inter pares, o metoda de a ajunge la un consens „stiintific“ colectivista si, prin urmare, nelibera, cauza pentru care este chiar nestiintifica, fiindca se bazeaza exclusiv pe gandirea de grup, care este diametral opusa sitiintei, care se bazeaza pe eforturi independente si obiective.
          Virusurile respective,  deja prezenti in corpul uman sunt cunoscuti la nivel mondial ca fiind cauza bolilor respiratorii si a racelilor, dar, de obicei, duc la evolutii fara simptome sau cu simptome moderate.
          Printre altele, Wodarg a mentionat gripa porcina si rezultatele Comisiei de ancheta a Consiliului Europei in aceasta privinta, pentru a avertiza impotriva presupusei insecuritati intentionate a populatiei si a vaccinurilor partial daunatoare, autorizate in mod special  in situatii de urgenta.
           El a afirmat ca „cursa fricii“ de dinaintea gripei porcine este o conceptie gresita total si a subliniat faptul ca anterior au fost modificate criteriile ale OMS-ului pentru pandemii.

          In plus, Wodarg a criticat lipsa datelor valabile si a dovezilor privind amenintarile exceptionale la adresa sanatatii, statisticile oficiale inca disponibile cu privire la mortalitate si diferitele institute nationale de monitorizare a gripei ar arata curbe normale, cursul sezonier al gripei ca intotdeuna, testele utilizate nu ar fi validate in mod oficial, si ar fi aplicate oricum persoanelor care sufera de boli grave si ar fi ulterior inutilizabile pentru estimarea unui risc de boala.
          Fara testele dubioase cu privire la valabilitatea lor, nu ar exista niciun indiciu pentru masurile de urgenta, Wuhan si Italia au fost utilizate pentru a produce imagini inspaimantatoare in unele locuri, chiar si in Italia, fara noile teste, doar pagubele anuale provocate de gripa ar fi observate.
          Mesajele lui Wodarg, care compara epidemia COVID-19 cu un val comun de gripa si fac prezumtii cu privire la potentialii beneficiari financiari, au fost primite cu o atentie mare in retelele sociale si au provocat furie, printre altele, in partidul sau la social democratii marxisti.

In interviu, Wodarg vorbeste despre profitorii ai vaccinurilor si virologii respectivi, care ar fi starnit aceasta isterie. Spune ca cei afectati in cea mai mare parte fusesera bolnavi deja, cauza pentru care sistemul lor imunitar fusese deja slabit.

Wodarg face o comparatie cu o situatie in care un numar mare de oameni legati la ochi sunt trimiti pe o sosea mare cu multe vehicule diferite si o mare parte din oamenii trimisi mor, dar este greu de aflat, chiar care masina a omorit pe cine, asa ca in momentul de fata nu are niciun rost sa ne ocupam de virusuri, fiindca nu schimba in mod semnificativ numarul total al victimelor. El subliniaza faptul ca nu se mai aude de o sporire semnificativa a cazurilor in China si Italia, unde aparitia a virusului a fost cea mai puternica.

Chiar si cancelarul germana Angela Merkel a spus ca intre 60 si 70 de procente din populatie vor fi afectati, la care Wodarg raspunde ca aceasta corespunde aproximativ numarului celor afectati de gripa.

Firma farmaceutica Roche abia a dezvoltat un test pentru acest virus, pe care va vrea sa comercializeze, si daca statul contribuie la isterizarea acestui virus, va face un profit frumos.

In China, datorita marimii mari a populatiei, mor foarte multi oameni din cauza bolilor pulmonare, asa ca acuma este foarte usor sa faca filmulete pe acest subiect pentru a inspaimanta pe oamenii.

Wodarg vorbeste si despre calitatea proasta a spitalelor in Italia si incompetenta celor responsabili, care desconsidera notiuni fundamentale ale meseriei lor.

Exista si problema existentei anterioare unor intelegeri corupte intre guvernele si firmele farmaceutice pentru cazul unei pandemii, care este ulterior fabricata prin greseli, minciuni si omiteri, asa cum se intampla in momentul de fata.

Contribuitiile la OMS sunt adesea conditionate si statele functionaza drept operatiuni uriase de spalat bani pentru firmele lor in cadrul functionarii a OMS-ului.

Unii chiar spun - globalistul Bill Gates- ca vor sa reduca populatiei lumii semnificativ. El  este seful secret al acestei organizatii. Oricum ar fi, aceste organizatii supranationale nu functioneaza in mod adecvat, ci dupa criterii economice si politice ascunse.

La website-ul lui Wodarg gasim urmatoarele (https://www.wodarg.com/):

„Virusii Corona nu sunt problema – ramaneti calmi!“

 Aceasta pagina de pornire a fost inchisa pentru o zi.

(Si este inchisa din nou – Fortunat Reiser)

Dupa ce multi vizitatori intervenisera, acum este accesibila.

In prezent, opiniile deranjante si nedorite sunt obstructionate pentru a intarzia inca mai mult propagarea virusurilor fara raspuns. Aceasta ar trebui sa protejeze sistemul nostru de sanatate  supraincarcat de COVID-19. Cu toate acestea, efectul secundar este periculos: Prin intarzierea acestei „imunitati a turmei“, exista oameni printre noi care au fost infectati de mult timp si care pot continua sa puna in pericol vietile si sanatatea persoanelor in varsta si a celor slabi. In mod normal, am avea patru saptamani de COVID intr-o regiune prin care am fi in mare parte imuni, iar apoi am fi mult mai mult in siguranta daca am avea grija de oamenii nostri nevoiasi.

In acest interviu, Wodarg spune ca un corp uman oricum este un „habitat al virusilor“.


Articol realizat de Fortunat Reiser, sociolg elvetian si voluntar  la A.O.N.G.T.R.

Niciun comentariu: