miercuri, 22 aprilie 2020

Federaţia Alianţa Organizaţiilor Non Guvernamentale de Tineret din România – A.O.N.G.T.R, e aici pentru voi!



Iata ce declara FLORIAN MATEIŢĂ, in 3 aprilie2020,  intr-un interviu pentru ziarul Bursa:
"Demararea şi continuarea executării silite sau a falimentului debitorilor ocoliţi de ordonanţă sunt înfrânate de plaja restrânsă a acţiunilor ce se judecă în instanţă. Nu cred că vor fi recuperate sume de bani şi nici că vor fi aplicate proceduri judiciare de executare silită în timpul perioadei de urgenţă şi nici luni bune, poate ani, după.
De ce?
Pentru că o perioadă nedefinită de timp nu vor fi vânzări."




In acesta perioada...bună parte dintre contractele comerciale nu se mai execută. Pornind de la societăţile închise prin ordin militar (alimentaţie publică, coafură, cosmetică, magazine de îmbrăcăminte, încălţăminte, săli de sport, săli de jocuri şi pariuri, spectacole, concerte etc), apoi furnizorii acestora.
Mai departe chirii (piaţă imobiliară), rambursare rate, utilităţi.
Salariaţii firmelor care aveau contact cu publicul intră în şomaj tehnic, iar cei care încă rămân angajaţi abordează un comportament de consum mult mai prudent.
Deci consumul, motorul creşterii economice din România, este şi va fi deteriorat rău.
În tot acest context, ordonanţa amânării plăţii ratelor se aplică numai celor care nu au restanţe şi nici nu sunt deja în executare silită.
Sunt daţi cu o nesimtire fara limite, la o parte cei pentru care reprezintă o certitudine faptul că au nevoie de o gură de aer. Persoane fizice şi IMM-uri.
“Bună şi înţeleaptă măsură!”, probabil s-au gândit că ce rost mai avea să-i resusciteze economic, oricum sunt terminaţi.
Instanţele sunt blocate. De la judecătoriile locale, până la Înalta Curte.
Tensiunile se acutizează în economie, banii nu circulă, marfa e stocată, chiriile, ratele, impozitele şi utilităţile se adună la plată.
Chiar şi amânate, ele se adună şi vor majora cheltuielile fixe de după...
Soluţii judiciare nu se dau, iar protestele instanţelor au ridicat grav numărul dosarelor nesoluţionate.
Poporul îşi va căuta dreptatea şi va umple sălile de judecată imediat ce va putea, prin urmare termenele de soluţionare a cauzelor de natură economică vor fi înşirate pe perioade lungi, posibil să nu vedem termene pentru cauze noi mai devreme de anul 2021.
Aici intervenim noi!

Federaţia Alianţa Organizaţiilor Non Guvernamentale de Tineret din România – A.O.N.G.T.R. , acordă consultanţă juridică gratuită, oricarui tânăr sau vârstnic, care este executat silit, de asemenea, în cadrul programului de Asesoriat Juridic, la solicitarea tuturor persoanelor interesate, dacă au fost încălcate procedurile de notare în Biroul de Credit,  noi vă putem spune acest lucru pe baza actelor pe care vi le  vom solicita să le prezentaţi şi vă vom ajuta să vă ştergeţi datele din Biroul de Credit sau din orice altă bază de date în care 
aţi fost înregistrat ilegal.
Vă sprijinim în lupta împotriva cămatăriei practicate de anumite bănci sau alte aşa zise “ instituţii financiare nonbancareşi luptam împreuna cu voi împotriva oricarui abuz pe care Instituţiile Statului sau alte Instituţii, le săvârşesc cu bună ştiinţa sau din greşeală în relaţia cu voi.
Am fost şi suntem alături de toţi cei care ne solicita acest lucru.

Contact si donatii :
 aongtbrasov@gmail.com

Niciun comentariu: