miercuri, 5 iulie 2023

30 de ani de la prima emisie a primului post de Radio privat din Brasov - RADIO UNU

 Cum ne-a luat valul!


    In iulie 1993, eram tineri si frumosi, eram entuziasti pe un teren pe care inca nu mai calcase nimeni. Radio UNU, a fost primul post de radio  privat din Brasov. Noi, am fost pionierii radioului brasovean. Cand spun noi, ma refer la Puiu Leder, Titu Mastan, Ionut Costin, Florin Radu, Marius Fecioru, Dragos Ursache, Claudia Serban, Leo Papp, Cornel Ichim, Nicu Boitan, Adriana Barsan, Mihaela Tatu, Mihaela Barsan, Sanda Mera, Margareta Marinescu, Misu Barb, Bianca Dobrinas, Cornelia Crevean, Mariana Sebeni, Sorel Cristea, Gena Tudor, Florin Zamfir, Dan Popescu, Vlad Popescu, George Iordache, George Boitan, Georgiana Tareanu, Nicoleta Buta, Sorin Buta, Daniela Cucu, Catalin Sibisan, Amelia Vulcu, Florin Grebanas, Razvan Tinca, Dorin Dusa  si multi, multi, altii. 
    Poate ca este un bun prilej sa ne amintim si de cei care au fost si nu mai sunt printre noi: Mihaela Popa, Nae Ionita, Lucian Dobrin, Ioana Gosman, ca si cum parca ieri, s-a intamplat totul.
    Acum, la 30 de ani de radio, la 30 de ani de la prima emisie, la 30 de ani de cand aducem ceva nou brasovenilor ce as putea face altceva decat sa readuc un crampei de Radio UNU si sa va invit la o auditie peste timp, la 3 editii de REPORTER XX - o trilogie, evident - o poveste a lui Harap Alb - "... asa cum nu este!"









 La 30 de ani de radio brasovean, 
o trilogie  - Harap Alb - la un radio la fel de legendar: 
Radio UNU!



Niciun comentariu: