duminică, 6 martie 2022

European Academy of the Regions - EAR, prezenta la Conferinta Internationala Stiinta si Inovare, Bucuresti - Brasov, 4- 6 martie 2022

 

    In cadrul sesiunii de la Brasov, a Conferintei  Internationale Stiinta si Inovare, 4- 6 martie 2022, dl. Bogdan Panait, vicepreședintele  Asociatiei  Suport Regiunea Centru - reprezentat al  European Academy of the Regions - EAR, organizatie care are sediul la Bruxelles si care are drept scop :

“Promoting the Regional Approach for Social and Economic Development for Europe”, 

http://ear-aer.eu/

 a prezentat un proiect pe care il are in derulare :  https://digitalnerdscontest.ro/

proiect la care sunt asteptati toti cei interesati.



    Dl. Bogdan Panait a prezentat invitaților  un proiect internațional destinat tinerilor programatori si pasionaților de Informatică, proiect care a demarat în urmă cu 2 ani de la Brasov și  a lansat  invitația pentru susținerea și promovarea  acestei oportunități pentru tinerii regiunilor și țărilor reprezentate la aceasta conferință.  
    Ediția 2022 se va desfășura începând cu 4 aprilie, iar înscrierile sunt deja deschise.
         Detalii pe site-ul www.digitalnerdcontest.ro.

    Elementul care a creat legatura intre delegatia albaneza si prezentarea d-lui Bogdan Panait, este faptul ca din organizatia de la Bruxelles, European Academy of the Regions - EAR, fac parte  exact oficialitățile din  Vlorë / Bashkia Vlorë, Albania  și The Regional Council of Vlorë / Këshilli I Qurkut Vlorë, Albania, ceea ce a facut ca discutiile sa fie si mai intersante.

Evenimentul a fost organizat de :

Asociatia  pentru Promovarea si   Implementarea Strategiilor  Educationale, Bucuresti, Romania,


si

Universitatea REALD, Vlore,  Republica Albania



Niciun comentariu: