duminică, 6 martie 2022

Conferinta internationala Stiinta si Inovare, Bucuresti - Brasov, Romania, 4 - 6 martie 2022

 Asociatia  pentru Promovarea si   Implementarea Strategiilor  Educationale, Bucuresti, Romania, organizatorul, acestui eveniment, a purtat  discutii cu reprezentantii municipalitatii din Brasov, sambata 5 martie 2022, la sediul Primariei Brasov, cu privire la viitoare proiecte comune in educatie si turism.

Din delgatia albaneza au facut parte:

    Dl.  Fate Velaj - consilierul prim-ministrului  Rep. Albania pentru relații internationale; Prof. Univ. Serrik MUSKAJ, CEO Universitatea REALD, Vlore, Republica Albania; Prof.Univ. Dr. Myzafer ELEZI, Rector  Universitatea REALD , Vlore, Republica  Albania; D-na. Evgjeni Muskaj, Universitatea REALD, Vlore, Republica Albania;

    Delagatia albaneza, a fost primita cu caldura de d-na Petronela Piticari, Compartimentul de Implementare și Derulare Proiecte, consiliera pe teme educaționale a primarului Allen Coliban, din  Primaria Municipiului Brasov  si de d-na Ilinca Ghiza, asistenta domnului primar .




    Discutiile au fost, punctuale, directiile de colaboarare au fost definite, s-au facut propuneri, de catre partea albaneza. S-a subliniat faptul ca ca o colaborare cu universitatile din Brasov, ar fi benefica pentru ambele parti, deoarece in domenii precum medicina, lipsa practicii bine administrate, in timpul derularii stagiului de studii, nivel I si II, poate duce la pierderea inutila a vietilor omenesti. 

    Atmosfera discutiilor a fost deschisa, s-a prezentat echipa care impreuna cu partea albaneza implementeaza proiectele educationale. 

   

     D-na Gela Baciu, presedintele Asociatiei  pentru Promovarea si   Implementarea Strategiilor  Educationale, Bucuresti, a reiterat, cu aceasta ocazie, disponibilitatea de a colabora cu institutiile de invatamant superior din Brasov sau cu alte entitati implicate in procesul educational, in diverse parteneriate bilaterale sau multilaterale, tocmai pentru a putea gestiona cat mai bine, problemele legate de practica studentilor si pregatirea lor pentru impactul cu realitatea din piata.


Organizatorii acestui eveniment sunt :

Universitatea REALD, Vlore,  Republica Albania

si

Asociatia  pentru Promovarea si   Implementarea Strategiilor  Eucationale, Bucuresti, Romania


Niciun comentariu: