joi, 6 octombrie 2022

Universitatea Libera Internationala din Moldova alaturi de Federatia Judeteana a Organizatiilor Nonguvernamentale de Tineret deschide anul universitar 2022 - 2023 si la Brasov

     Spuneam nu demult, intr-o postare ca Monte Carlo este: The land of ahead thinkers. Revin astazi si spun ca avantajul unui om, in viata, ii  este dat de educatia pe care o are. 

    Educatia, este exact ceea ce ramane in momentul in care ai uitat tot ce ai invatat. 

    FJT, prin programul de tutoriat universitar 2022 - 2023, impreuna cu ULIM, vine in sprijinul tuturor si cel putin, din punct de vedere al ofertei educationale spera sa umple golurile din viata dumneavoastra. 

    Nivel de  Licenta si Master, cursuri  la distanta sau la zi si o indrumare atenta si eficienta pe toata durata studiilor, este pe scurt ceea ce inseamna colaborarea ULIM - FJT

    Miercuri, 5 octombrie 2022, un prim pas in derularea Proiectului de Tutoriat Universitar al FJT, a fost facut, la Chisinau si o prima generatie de studenti de la FJT, au devenit studenti ULIM in anul I la Facultatile de Drept si Managementul si Administrarea Afacerilor. 


Impreuna cu Rectorul ULIM, conf. univ. dr. Ilian GALBEN, 
Prorectorul ULIM,  Alexandr Cauia, 
echipa FJT, dr.ing. Claudiu Oteleanu si ing. Manuel Velicu,  
va ureaza un an scolar asa cum vi l-ati imaginat si va asigura de tot sprijinul.





Proiect garantat de :