vineri, 24 decembrie 2021

Este din nou Craciunul - v-ati prins!

 

    Sarbatori, vacanta, Craciun, final de an - ce mai tura vura! Agitatie, porc, brad, cadouri, socializare - pas, ca suntem pe pandemie. 

    Un an asa cum a fost si va mai fi cateva zile. 

    Unii s-au consolat repede ( bine ca suntem sanatosi), unii nu ( ....sa nu le f...muma-n cur). 

    Unii s-au vaccinat...unii nu! M-am tot gandit ce sa postez in Ajun si sa aibe legatura cu ceea ce se intampla. Un colind, horor pentru vremurile cand a aparut si cat se poate de - in trend - pentru vremurile pe care le traim. 

    Cine altcineva decat ADA MILEA.


Tot din seria cantecelor bisericesti, cantate mai putin in aceasta perioada,  Salve Regina, in interpretarea inconfudabilului Louis de Funes.



Un imn al Europei Unite!


...si pe final, apoteoticul Mos Craciun - ADA MILEA!


CRACIUN FERICIT!

joi, 9 decembrie 2021

Lansare volum de poezii Egocentric III, la Cafeneaua Tucanno, AFI, 26 noiembrie 2021 ora 18.00

 Asa cum v-am promis, in ultima saptamana din noiembrie, mai precis pe 26 noiembrie 2021, orele 18.00, la Cafeneaua TUCANNO, din Centrul Comercial AFI, Brasov, s-a incheiat Trilogia EGOCENTRIC, odata cu lansarea ultimului volum, EGOCENTRIC III.

Suprarealism, marca Nitu Calin, versuri Claudiu Oteleanu, colaj, o prefata de exceptie - Parintele Constantin Necula, prieteni in carne si oase, o atmosfera asa...ca pe vremurile cand eram normali.




Multumesc pe aceasta cale tuturor celor care mi-au fost alaturi si sper ca o vor mai face si in urmatoarea suta de ani. Multumesc sponsorilor: SCHULTE SCHMIDT Brasov, d-lui Ciprian Banciu, DZM Solution SRL, Mave Factory si multi, multi, altii.

Multumesc celor de la Libris si de la Editura Napoca Star, d-lui Laurentiu Nistor si d-nei Eva Lenore Barbulescu, pentru aportul adus la finalizarea in termen a volumului III Egocentric.

Multi prieteni, prezenti, carora le multumesc: Catalina Tanase, Tiberiu Foris, Mihai Harlab, Manuel Velicu, Cristian Vieru, Marius Arsene, s.a.

A fost placut sa socializam fata in fata, sa mai povestim, sa inchinam cupa de sampanie si sa speram ca odata cu volumul III din Egocentric, se termina si cu mizeria umana, tot mai prezenta in cotidian.

...de spus, ar fi ...insa o sa las cadrele surprinse cu dibacie, - ca de obicei - de Mari Nistor.

Enjoy!






































...cam asta a fost!